Spausdinti

   Šių metų pirmasis projekto ,,Sveikatiada“ iššūkis - grūdiniai produktai yra sveikatai palankios mitybos pagrindas. 6-7-ų klasių mokiniai per technologijų pamokas susipažino su viso/pilno grūdo produktais, jų reikšme žmogaus mityboje. Praktiniams darbams buvo pasirinkta tema – kepiniai su viso/pilno grūdo miltais ir kitais grūdiniais produktais. Išbandyta daug receptų. Dvi savaites mokyklos koridoriuose gardžiai kvepėjo. Mokiniai ne tik patys paskanavo kepinių su viso/pilno grūdo miltais ir įvairias dribsniais, bet ir surengė kepinių degustaciją mokytojams - mokytojai rinko skaniausią kepinį. O visus receptus sudėjo į knygelę, kurią mokyklos skaitykloje galės rasti visi norintys.

20190201_114357.jpg 20190201_114705.jpg P90130-103858.jpg

P90130-140057.jpg